Se ţopăie intens

123456789101112
(Sheinside skirt, H&M sweater, Sheinside bag, H&M earrings, old New Yorker bracelet, Jeffrey Campbell booties)

Mai întâi, mă bucur mult de tot că tocmai am atins 20.000 de subscriberi pe Youtube. Nu vreau să insist pe subiect – probabil că o să vorbesc un pic într-un clip viitor – doar ca să ştiţi, scriu sub euforia momentului. Tocmai se petrecu minunatul eveniment, şi bineînţeles, ţopăi.
În al doilea rând şi relevant postului de astăzi (mult aşteptat, este? am cam lăsat baltă blogul în favoarea Youtubeului), m-am pozat. Outfit post, din ăla ca la carte, circa 2013.
M-am îmbrăcat aşa când au fost târgurile de vintage, acum câteva săptămâni (v-am pus poză pe Instagram şi pe Facebook cu ce bunătăţi am luat de acolo), când temperaturile erau cam ca acum. Deci decent, la 19-20 de grade. Aveam ciorapi groşi, haină, fiţi pe pace. Ştiu că întotdeauna moare cineva de grija confortului meu termic. Ideea postului însă, era să vă arăt minunăţia de fustă, preambul la haulul video care e deja filmat şi urmează a se posta zilele ce vin.
Fusta!
Dacă mă ştiţi voi de mai de mult aşa, aveţi habar îndeosebi de fusta aia a mea, maxi, cu imprimeu de leopard. Apare în multe postari. Lungă, amplă, mătur podelele. Mai e una verde, tot aşa, mai e una albastră, plisată, vintage…mai sunt rochiile, multe rochii maxi, vaporoase, purtate neapărat cu tocuri. Unde vreau să ajung? Vreau să ajung la târşâi cu bucurie textile pe podea şi nu ratez nicio maxi potentă.
Iar asta roz, a mea…ESTE o maxi potentă! Am purtat-o de 3 ori până acum – o dată la târguri, o dată la birou şi o dată în oraş. Combinaţii diferite dar mi se pare atât de uşor de accesorizat/asortat şi mai ales, atât de confortabilă că mereu îmi vine să întind mâna după ea. Materialul e moale şi luxos, croiala e amplăăăă, lungimea e perfectă iar cantitatea de material investit e surprinzător de mare ţinând cont de unde am luat-o. Aici vine surpriza. Vouă vi se pare că asta arată a produs asiatic? Mie nu. Cu toate că au fabricile tot cam pe acolo, aş zice minim o Zară – asta în zilele ei bune, când fustele nu se terminau inestetic pe gleznă.
Well, nu, fusta e Sheinside şi o găsiţi aici. E un chilipir dacă mă întrebaţi pe mine…
Purtată aici cu un pulover de anul trecut de la H&M (vedeţi că anul ăsta au pe alb, dacă vă interesează – identic ăstuia că şi croială, diferă doar culoarea), geantă Sheinside şi cercei H&M. În picioare am botine Jeffrey Campbell dar alea nu se văd oricum. Doar dacă mă învârt.
Ceea ce vă recomand şi vouă J

Gata, înapoi la ţopăit…

Image and video hosting by TinyPic 

Distribuie:

Looking for Something?