Shawshank Redemption

2345

(Choies pants, thrifted shirt, River Island shoes, Zara bag, Zero UV sunglasses)
Din seria puşcărie. Şi ce mult îmi plac mie culottesi.
(*Întrebare, că sunt într-adevăr curioasă: există cineva, vreo fiinţă, din cele care citiţi acum, căreia să-i placă şi să poarte pantaloni de genul ăsta? Nu mă înţelegeţi greşit, nu spun că aş fi eu vreo specială dar n-am văzut la nimeni.nimeni.nimeni pe stradă. Live adică, să am după ce-mi rupe gâtul în holbare. În poze sunt destule dar vreau să văd în pasaj la Unirii, la coadă la Mec sau în staţia de tramvai, de exemplu.
Iubitoare de cullotes, arătaţi-vă. Ar fi mişto să existaţi. Chiar aş vrea să cred că destinul retinei mele nu e priponit de colanţii transparenţi)
Închidem paranteza. Revenind, mai am o pereche de pantaloni în genul ăsta, tot alb cu negru, palazzo, în dungi verticale. Îmi plac şi aia. Par mai mult pijamale decât puşcărie dar tot nu concurează cu dileala ăstora. Dungi verticale…dungi orizontale…croiala aia lejeră, complet indiferentă masculilor…izul de Shawshank Redemption (sau Prison Break, dacă vreţi)…I’m sold, cum ar zice englezul. Singura chestie care mă râcâie e că au elastic în talie, pe spate. Nu sunt fan al elasticului în talie, mai ales din ăla sucălit.
Cămaşa e thriftuită, sandalele sunt River Island de acum câteva sezoane iar geanta e Zara. Cineva Andra şi-a făcut milă şi mi-a dat-o înapoi după un lung arest la domiciliul agresoarei.
În afara subiectului, vroiam să vă mulţumesc pentru atenţia de care s-a bucurat videoul trecut. N-am contorizat câte dintre cele care l-au vizionat sunt direcţionate de pe blog şi câte de pe Youtube, câte de pe Facebook, câte de pe Instagram dar cert e că filmul a înregistrat un număr record de comentarii, likeuri şi vizionări într-un timp foarte scurt. Fapt care nu poate decât să mă bucure şi ambiţioneze spre MAI MULT. E minunat să văd câte aţi rezonat cu mine. Filmat de acilea, din dormitor, în pijamale.
O să mai fac 🙂
Mulţam!

Distribuie:

Looking for Something?