So sick I can't function anymore

1 (4) 2 (4) 3(4) 4 (3) 5 (4) 6 (2) 7 
(Mango jacket, Pull & Bear assymetrical dress, thrifted Zara sweater, no name boots and necklace, Oasap bag, Asos tights) 

EN: I’ve been really sick with the flu for the past week so I’ve been mostly in bed, lying down. Not sure how I managed to get sick this time of the year, I’m usually one of those weirdos who happen to catch a cold in July… Yeah, so I’m feverish, coughing and my lungs hurt like hell! 
Anyway, as you may have notice, I’ve been experimenting with my hair a bit. Like it? Nothing permanent, I just tried an ammonia free hair dye for a more reddish color. The color keeps fading pretty quickly but I like it and I think I’m gonna try the permanent version of it. I have always thought darker colors make my skin look better (please correct me if i’m wrong)… 
My outfit is probably one of the comfiest I have ever worn. As usual I was all bundled up in layers, pairing my asymmetrical summer dress with tons of soft sweaters and a few pairs of tights. I recently thrifted this blue sweater from a second hand shop in my hometown, and I absolutely love it! The color is insane, I adore sapphire blue, which is my favorite color btw, and it’s cropped! Major thrift score! 
Also, I’m wearing my current favorite bag from Oasap. The amount of detail put into this bag is incredible and I’m utterly in love with the color! Not to mention how many people asked me where did you get it from, where did you get it from? 

Hope you’re enjoying your weekend! 

RO: Profesionaliceste. Asa am racit. 
De cateva zile incepusem sa tusesc. Mai o durere in gat, mai un stranut…nimic alarmant. Mergand si pe ideea ca eu sunt unul dintre oamenii care se imbolnaveste fix de-a-ndoaselea (adica vara, cand sunt 40 de grade afara!!!), mi-am spus ca hei, da-l dracu de stranut, doar n-o sa racesc EU iarna! Plus ca ma mai si infofolesc si strătulesc excesiv! Cum sa racesc?!? Referitor la treaba asta cu straturile…chiar e amuzant. Cand ma intalnesc cu prietenele/colegele mele si mergem spre facultate, unul dintre subiectele de discutie este cate perechi de pantaloni si cate pulovere are Andreea azi pe ea. Iar Andreea de regula are un minim de 3 perechi de colanti si 3 bluze pe dedesubtul a ce chiar e vizibil. Andreea abia se mai poate misca de atatea straturi. Andreea contrasteaza dubios cu gecutele si leggingsii subtiri ai colegelor ce nu se plang de frig. Si cu toate astea, Andreea a consumat saptamana asta un bax de servetele, are o voce de canal si tuseste ca un tbcist versat. Profesionistă, da-ma dracu… 
Am fost la farmacie sa-mi iau doftorii. Dupa instructiuni precise cu creonu’ pe hartie de la bunică mea (care nu mai are mult si parc-o vad cu oalele de supa la usa mea aici la Bucuresti), aveam cat de cat idee cam ce sa iau: Fervex, Strepsils, paracetamoale, picaturi nazale, nu stiu ce antibiotic…ma rog, multe. Ma duc la farmacie, ii zic lu’ aia ce vreau…Si ma ameteste mai rau ca bunica mea. Ca nu luati d’aia ca e tot pe baza de caca maca si intra in conflict cu caca maca ăsta care e pe baza de radacina de blana de iepure si care nu tolereaza verdele de cascaval din siropul de pipi de camila. Luati d’asta! 
Imi bubuia capul in ultimul hal. Aleia nu-i mai tacea gura, eu nu stiam cum sa plec mai repede sa ajung acasa, telefonul imi suna in disperare (verificarea de 10 minute probabil), in spatele meu coada. Cu o juma’ de gura, ma rastesc pe-un ton (penibil) ragusit la aia, sa-mi dea dracului ceva sa-mi treaca si sa plec. Nici nu cred c-a inteles ce-am zis. Ma aud ca din canal, v-am spus… Ma rog. Mi-a dat, mi-a luat si niste foarte multi bani pe ce mi-a dat, si-am plecat. Sper sa-mi revin pana saptamana viitoare, e si o perioada foarte nasoala asta…fiind in sesiune. 
In alta ordine de idei, mi-am facut o chestie la par. Nu e ceva permanent, m-am facut acasa cu o vopsea fara amoniac, doar ca sa vad cum mi-ar sta. Si-mi cam place. Am in general senzatia ca-mi sta mai bine cu culori mai inchise, nu vi se pare? Ce-am folosit aici e un Palette (care deja imi curge si n-a prins complet). Am de gand insa cand ajung pe la Buzau, sa-mi iau ceva permanent si sa uniformizez culoarea. O sa raman oricum tot in zona asta, saten-roscat…Ceva de genul. 
Ultima fotografie? Trebuia. Era imperios necesar. 
Sunt pisici la noi in curte la facultate. Nu puteam rata ocazia a ne trage-n poza impreuna :>

 

Distribuie:

Looking for Something?