State Potcovaru

23456789

10

(Sheinside coat, Asos boots, Sheinside sweater, Primark bag and gloves, H&M hat, Stradivarius scarf)

Andra a zis că sunt State Potcovaru.
Cine-i State Potcovaru, se pune problema. Știu că e acum o modă cu eu nu mă uit la televizor (de asta are Măruță audiență mare și tot așa, Acces Direct) dar eu chiar nu știam cine-i ăla. N-am televizor, habar n-am cine-i Potcovaru. Dar m-am documentat, am aflat, acum știu. E chiar dânsul:
 state
Trebuie să recunosc, toată viață mi-am dorit o asociere cu așa personaj. Mulțumesc Andrei pentru comparație, miștourile ei nu dezamăgesc niciodată.
Meh, mie îmi place maxim de pălăria mea – v-am vorbit despre ea în vreo 2 clipuri și vă povesteam atunci că am pândit-o și vânat-o îndelung până am pus mâna pe ea. State, neState, îmi place cel mai mult la momentul de față. E ochioasă și îmi protejează capul de frig (poate nu la fel de bine ca o căciulă dar e un compromis mai elegant, pe care sunt dispusă să-l fac). Plus că se holbează toți ăia în pasaj la Unirii. Ce mai vrei?
Puloverul e un fel de staniol ambulant atunci când îl port dar îmi place așa ostentativ cum e – l-am purtat săptămâna trecută cu o ditamai cureaua, lată, pe talie și colanți groși. Foarte Peg Bundy-minus cuibul de cintezoi de pe cap. Câta părul avea femeia aia, Doamne ferește.
În altă ordine de idei, am început să mă uit la The Walking Dead. De la 0, pornind cu sezonul 1 (care m-a semi-plictisit). Nu m-a interesat niciodată serialul ăsta dar e așa o penurie în domeniu în ultima vreme că n-am avut alternativă mai fericită. Nu-mi place nimic și mai ales că s-a terminat și American Horror Story, n-am ce face decât să aștept Game of Thrones până la primăvară. Practic, aștept din ’98 să înceapă, ce mai contează câteva luni.
Voi? Ce staniol mai purtați, la ce seriale va mai uitați? 

Distribuie:

Looking for Something?