Back to school swap cu Special Koko x Benefit + GIVEAWAY [INCHIS]

Daca tot suna clopotelul (pentru unii din Septembrie, pentru altii din Octombrie), Benefit s-a gandit sa organizeze un swap intre mine si Special Koko, swap sponsorizat cu produse de catre ei. Eu am ales produsele pentru ea, ea le-a ales pe cele pentru mine si-a iesit ce vedeti.
Clipul meu s-a transformat mai mult intr-un un unboxing si o sesiune de testare a catorva dintre produsele trimise, cele care m-au atras cel mai mult, in ideea ca „asa m-as machia eu daca m-as duce azi la scoala”. Ceea ce sper sa faceti si voi 😀
Avem si un giveaway simpatic in cadrul caruia puteti castiga un pouch simpatic ca cel pe care vi l-am aratat in clip, cu produse travel size de la Benefit, plus o oglinda si o geanta ca a mea Benefit.
Tot ce trebuie sa faceti este sa va abonati la canalul de youtube al Benefit: https://www.youtube.com/channel/UC9OQJoU_PaAK3UIbYh4MTfg si sa fiti abonate si la canalul meu – ceea ce sper ca deja sunteti! Mai departe, o sa va rog sa-mi lasti un comentariu cu adresa voastra de e-mail si un nume, la postarea de pe blog, aici, NU pe youtube.

Concursul dureaza o saptamana.

UPDATE: Multumesc tuturor pentru participare! In urma extragerii cu random.org, castigatoare a fost Oprea Denisa, numarul 889. Felicitari! Un e-mail vine catre tine chiar acum 🙂

 

♥ Like, Subscribe, ştiţi voi. Mulţam!
♥ Mă găseşti şi aici:
Snapchat: andreeabalaban
Email: team@andreeabalaban.ro
♥ Cu ce filmez?
Canon 80D + Canon 50 mm f 1.4
Canon G7x
♥ Cu ce editez?
Final Cut Pro X


Looking for Something?