De reveneală: baby unboxing Benefit

Cum ar zice Ricky Martin în 2008, Vuelve.
M-am vuelveit. Normal sau previzibil ar fi să zic că am bateriile încărcate şi că-s gata de treabă – eh, adevărul e că n-am niciun chef de muncă, mi-e somn şi-aş mai fi zăcut 3 săptămâni. Dar cum viaţa e mişto iar pantofii costă, m-am întors, sunt pe metereze, bronzată şi răcită.
Am avut o vacanţă mişto (găsiţi poze multe pe Instagram) dar urmează să fac şi o postare pe blog plus un video dedicat săptămânii de concediu. Am filmat mult pe acolo – enervant de mult – mai trebuie doar să mă organizez cu editarea clipurilor şi sper să îi dau drumul săptămâna ce vine.
Până una alta, am avut o surpriză plăcută după ce am ajuns în Bucureşti – am primit un pachet cu bunătăţi de la Benefit (maglavais dar maglavais din ăla bombonicios şi mâncabil de frumos). Şi cum tot am vrut să fac un video scurt în care anunţ că gata, s-a terminat cu şmecheria concediului (pentru că au fost oameni care m-au întrebat cu multe semne de punctuaţie dacă am părăsit canalul ?!?!?!???????!?!?!?!??!!!!!), am corelat cele două şmenozeli, anunţul cu Benefitul, şi-am produs următorul video cu baby unboxing la produsele Benefit.
Menţionez că la momentul filmării încă aveam sare în păr . Posibil şi nisip pe tălpi.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zWHzpiT3yNc]  

Distribuie:

Looking for Something?