Go bold or go home

234567891011
(Sheinside top, River Island skirt, Zara sandals, Sheinside bag, H&M jewelry)

Astea sunt poze ante-bronz. Dacă aţi văzut videoclipul de aseară, din postarea anterioară, m-aţi observat probabil mai mult tuciurie decât brânză – cum mă prezint în pozele astea. În ciuda cremelor şi SPF ului care face pe dracu ghem, m-am rotisat mai mult ca niciodată. În sensul bun, nu mă plâng. În sensul atât de bun că a trebuit să îmi cumpăr un nou fond de ten, care fond de ten e cu vreo patru nuanţe mai închis decât cea obişnuită.
Fotografiile astea (şi încă o serie care va urma) sunt făcute anterior concediului. Primisem un pachet de la Sheinside – în al cărui conţinut se găsea şi topul din imagini – şi m-am executat rapid la poze. Poate ştiţi că eu nu prea port negru, se întâmplă rar să am pase din astea morbide. Cu atât mai puţin pe timp de vară. Dar când am văzut bluza/topul/maioul (cum vreţi să-i spuneţi, el de fapt fiind un body) ăsta cu spatele complet gol, pe site la Sheinside, am intrat în sevraj. Am câteva fixuri prezente (spre exasperarea Andrei, care din ce ştiu, urăşte cu pasiune orice rochie lungă, pantalon evazat şi bluză fără spate/umeri îmi comand), topurile cu spatele gol intrând pe loc fruntaş în categoria asta, a fixurilor.
Îmi plac. Mult.
Cred că am mai spus eu la un moment dat că găsesc decolteul spatelui mai sexy şi mai elegant decât cel frontal. Iar acum ce-mi vine în minte e scena dansului din Parfum de femeie (ştiu, tipa avea un alt tipar de rochie dar asta vizualizez acum). Ia vedeţi aici.
Ca să vă dau şi câteva detalii tehnice, dacă există doritoare, bodyul îl găsiţi aici (chiar e la reduceri văd). Partea de jos, a chilotului este dintr-un alt material, mai fin, un bumbac elastic. Cea de sus e ceva mai aspră, un fel de satin mai puţin lucios.  Se îmbracă pur şi simplu, trecându-l de după gât. Nu se ridică, nu se mişcă şi foarte important, n-am avut nevoie de sutien. Toate trebile au stat la locul lor, ahem ahem.
Fusta e veche, de la River Island, sandalele vechi şi ele, din Zara, geanta Sheinside (o găsiţi aici) iar bijuteriile toate din H&M.
Şi să mai ştiţi că Andra e foarte fericită. Mi-am cumpărat două perechi de blugi evazaţi săptămâna asta.

Distribuie:

Looking for Something?