Dear Topshop, I honestly hate you

EN: How amazing is this bag
I’m not very fond of Topshop’s latest collection(s), very sporty, very90’s inspired, (very so not me), and we all know I’m more of a Marilyn than a Courtney, so it’s only natural I haven’t shopped there in a while. However, when I saw this bag, my heart skipped a beat (or ten) (or a hundred)! 
Gorgeous bag. 
Wrong. GOOOOOOOOORGEOUS bag! 
Obviously overpriced but for a moment, just for a moment, let’s overlook the fact that it costs half my monthly rent and focus on its splendidness, shall we? 
24E35XBLK_large

  RO: Acum cativa ani Topshop era unul dintre magazinele mele preferate, daca nu chiar preferatul cel mai preferat.Chiar eram mega ofticata pana sa introduca shippingul si catre alte tari afara de cele civilizate (gen Niger…Pakistan…Brunei Darussalam…Romania…d’astea) ca eu nu pot sa-mi comand nimic si nemernicii aia fac hainele numai in ciuda mea. Dupa chinuri si suferinte groaznice cu refresh la fiecare 2 minute (nu care cumva sa-mi suteasca vreo frantuzoaica de sub nas textilele la care oricum nu aveam acces, pentru ca ce sa vezi, ea e smechera si sta la Lyon iar eu sunt varza si stau la…Buzau, si la mine aici, la lumea a3a, Topshop a zis ca nu e bine cu pachetele; ceea ce e nedrept, vezi? Doar pentru ca aia au canalizare, au depasit etapa budă sapata in fundul curtii si nu sunt ultimii din Europa la spalat pe dinti, nu inseamna ca Romania nu e civilizata. Mama lu’ civilizatie aici la noi…Mai subtire cu apa da’ lasa asa, ca sufletul conteaza!) Gata ca am facut ditai paranteza. Revenind! Spuneam ca ma zbateam in chinuri de ofticata ca n-aveau astia shipping spre noi. Eh, au bagat. Chiar m-am dus si mi-am facut card special pentru asta, iar dupa, a inceput orgia. Mi-am cumparat in perioada aia multe lucruri de la ei…Poate si pentru ca imi placea ce aveau la vanzare? Cam da. De vreo 2 sezoane incoace insa, colectiile mi se par dezamagitoare si rar se intampla sa mai vad ceva care sa-mi produca fibrilatii. (Eh, si abia acum ajung si la subiect. Trebuia sa bat campii inainte, nu?)

Subiectul e geanta asta. Leopardiţă frumoasă, cu detalii din tinte si dimensiuni mari, potrivita pentru un melc ca mine ce-si ia casa in spinare pe umar, a fost dragoste la prima vedere. 
O singura problema am. Aia evidentă. 
68 de lire si shipping? Ma duce la un 400 de ron plus. I-am zis Mosului da’ a inceput cu d’alea, ca Ce, n-ai genti?Ce sa faci tu cu asta?Lasa…iti trebuie altele tie. 
:-@ 
Al dreacu umflat. 
 
Distribuie:

Looking for Something?