Sanity

1 2 3 
(Primark skirt, vintage Escada jacket, Zara boots, Oasap bag, no name sweater, C&A scarf, River Island bracelet) 
EN: Wore this outfit to classes a little while ago and got about a ton of questions about my mental sanity. Probably because it was freezing outside? Pretty much yes. But, I’m sneaky dear people and lately I’ve been layering like crazy (crazy as in I don’t feel good if I’m not wearing some sort of layers underneath the obvious) so I stayed pretty warm throughout the day, thanks for asking! 
Surprisingly, I don’t hate this weather as much as I thought I would, though I’ll most likely freak out at the sight of snow… 

RO: Pentru voi am o invitatie astazi. Defapt 2 invitatii am si le puteti castiga urmand pasii de mai jos…
Pe data de 16 Decembrie, la Ceainaria Rendez Vous din Calea Floreasca 102, se organizeaza Tragul Vintage & Handmade Christmas Special. E un eveniment care s-a dorit (putin) mai deosebit ca celelalte targuri de Craciun, un eveniment mai putin comercial, care sprijina o cauza nobila (ca sa o citez pe Raluca Zdrobis, cea care s-a ocupat de organizare si m-a varat si pe mine in treaba). 
Biletele se vor vinde pentru 15 lei, cu o bautura inclusa in pret si tombole organizate din doua in doua ore, pe tot parcursul zilei. Vom avea un workshop, unde copiii impreuna cu parintii vor putea sa faca un ornament de Craciun, consiliati de cineva care face asta in mod frecvent, si vor plati doar materialele folosite (probabil se va ajunge undeva la 7-8 lei pentru un ornament). Va exista un spatiu unde copiii vor putea colora, desena, vor avea facepainting si baloane si un alt spatiu unde se va putea bea o cafea, un ceai si sta la o poveste.
Printre expozanti, avem Ateliere Fara Frontiere si Asociatia Inimi Deschise, Asociatia Touched Romania, care detine proiectul Casa Agar, un proiect destinat mamicilor singure cu copii si intr-o situatie grea. Ele sunt gazduite acolo o perioada si ajutate sa se reintegreze in societate. Multe dintre ele vin dupa o perioada grea de abuz in famile si greutati de tot felul. Acolo in cadrul programului, ele fac bijuterii care mai apoi sunt vandute pentru strangerea de fonduri. Vor participa si ele cu bijuterii si prajituri homemade (care sunt absolut delicioase). 
Cititi mai multe in prezentarea atasata mai jos iar pe mine o sa ma gasiti acolo, cel mai probabil cu zahar pana-n urechi. De la prajituri. 
Va astept!

Ce trebuie voi sa faceti pentru a castiga invitatiile:
1. Dati like si share paginii VHS shop
2. Dati join eventului Targ Christmas Special 
3. Urmariti-ma cu Google Friend Connect (daca sunteti deja printre followeri, nu mai e nevoie)
4. Ma anuntati intr-un comentariu ca ati urmat toti pasii

Si gata. Castigatorii vor fi extrasi cu random.org iar concursul se incheie pe 14. Mult succes! 

 vhs+ele1 
Vino alaturi de noi pe 16 Decembrie la Ceainaria Rendez Vous din Calea Floreasca , Bucuresti sa petrecem o zi de sarbatoare! 
Un ceai aromat din partea casei, tombole cu multe premii si o multime de produse unicat ce abia asteapta sa devina cadou pentru o persoana draga, sunt doar cateva din motivele pentru care va invitam sa vizitati targul vintage, handmade si bio VHS Christmas Special. 
Evident ca nu au fost uitati nici cei mici, acestia se pot juca in voie, colora, crea decoratiuni sau scrie o scrisoare catre Mos Craciun alaturi de Spiridus in Atelierul Mosului, special amenajat pentru ei. Jucariile vechi sau de care nu mai avem nevoie pot fi un prilej de bucurie pentru copiii mai putin norocosi. Colecta de jucarii organizata in cadrul targului este ocazia perfecta de a le darui acestora un cadou. Pentru ca cei mici sa stie cine s-a gandit la ei noi iti dam o mica felicitare pe care sa iti scrii numele sau un gand bun. 
De asemenea, Asociatia Touched Romania sustine Centrul Maternal Casa Agar prin vanzarea de bijuterii unicat create de catre mamici. Printre expozantii care sustin proiecte de ajutor pentru tinerii defavorizati, se afla si Ateliere Fara Frontiere si Asociatia Inimi Deschise care vor expune la targ produsele lor deosebite. 
Va asteptam cu drag sa facem o fapta buna, sa intram in spiritul sarbatorilor, sa bem un ceai sau sa gustam o prajitura de casa, sa ascultam colinde, sa cumparam cadouri si de ce nu, sa primim si noi unul special. 
Sa daruim celor din jur bucurie.

 

Distribuie:

Looking for Something?