Să mă vadă Iris Apfel

apfel si balaban
Viitorul sună bine? 
Bănuiesc. Madam Apfel oricum e (clar) invidioasă pe ochelarii mei.
Dar nu, c-am uitat să vă zic cum am intrat în baie la bărbaţi, în mall. Weekend-ul trecut.
Mda.
Nevoi fireşti. Mă apucaseră.
Păi să mă duc la baie, zic.
Intru în viteză prin culoarul ăla care duce spre toalete şi nu ştiu cum dracu, că nu m-am uitat. Fără niciun stres, nicio panică, nicio gară, m-am dus glonţ spre ceea ce mi-a părut mie a fi toaleta de femei. Totul perfect normal. Ce-i drept, văzusem un nene care se învârtea pe lângă lavoar dar nici că-mi păsa. Poate o aşteaptă pe gagică sa, dracu să-l ia. Purced înainte în viteză, dau să intru într-un compartiment şi ies val vârtej. Capacul plin de picături de urină, apa netrasă…Ce-ai făcut, prietenă? Intru în altul, aceiaşi situaţie, chiar mai rău. Ce dracu măăăăăăă! Cam cât de nesimţită să fii să laşi aşa mizerie în urma ta?
Mă rog, nimeresc până la urmă un compartiment curat, îmi rezolv daraverile şi ies. Mă duc să mă spăl pe mâini, în stânga mea un nene pe la 2 metri, în dreapta mea alt nene, ăsta cu mustaţă. Mă uit…zic bă, trăi-ţi-ar. Ăştia sigur nu fac pipi stând jos. Ce făcui?
Ăia se uitau la mine perplecşi, eu eram jenată că mă prinsesem după 10 minute că LA DRACU, AM INTRAT ÎN BAIE LA BĂRBAŢI! (doh! bravo Balaban!) şi…nu ştiam ce să fac. O fac pe tâmpita şi mă pretind neştiutoare că vaaaai, dar nu se poate! Aici nu e toaleta doamnelor? (bagă şi-un clipocit suav dă gene).  Sau îmi văd de treabă, mă spăl pe mâini, sunt smardoaică şi plec cu capul sus pe sistem de Da’ ce-am făcut, şefu’?
Voi ce credeţi c-am făcut?
Bineînţeles. Bineînţeles că m-am spălat pe mâini într-un relax total, degajată, cu ăia doi în stânga şi-n dreapta mea. M-am uscat pe mâini, mi-am aranjat părul în oglindă. Ce-are mă? Ruj n-aveam, că mă dădeam şi cu ăla.
Am plecat graţioasă, tropăind de zor, inocentă şi neprihănită ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Pe drum, mai venea unu’ spre baie. M-a văzut şi ăla de unde ieşeam, aceiaşi reacţie năucă.

Distribuie:

14 Comments

 1. decembrie 15, 2014 / 9:26 am

  N-ai trait pana nu ai folosit de nevoie toaleta barbatilor, ca muierile din bar au simtit nevoia sa faca pipi toate deodata si se faceau si liste de asteptare, si tii usa prietenei ca n-are balamale, si tu stai cu fata la perete in timp ce domnii isi vad de viata lor fara nici o jena si mai fac si comentarii :))

 2. decembrie 15, 2014 / 11:38 am

  Esti geniala !! Scri intr-un mare fel! Am ras alaturi de iubitul meu cu lacrimi. :))

  Te urmaresc cu drag de fiecare data. Bravo ! :*

 3. aurelia dumitru
  decembrie 15, 2014 / 3:08 pm

  Been there, done that!
  Ce naiba, ar trebui sa fie obisnuiti si ei…

 4. Anonymous
  decembrie 15, 2014 / 3:35 pm

  ahahaaa!!!!!!!!! eram in mall cu fi-miu, „mami, pipiii”. Intram val-vartej la baie, si pun mana pe clanta, si imping, si nu se deschidea!!!!! A DOUA OARA S-A DESCHIS…era un tip pe closet cu o mutra ingrozita!!!!!! :))))))))

 5. decembrie 16, 2014 / 3:33 am

  Am ras cu lacrimi :)))))

 6. Andy
  decembrie 16, 2014 / 8:00 am

  Te-ar vedea fiica-mea cu colierul ala…mari probleme ai avea sa ii explici ca nu e magic, respectiv de ce nu i-l dai ei :))))

 7. decembrie 16, 2014 / 3:03 pm

  Superb! :))

 8. decembrie 16, 2014 / 3:03 pm

  Multumesc, multumesc :)) :*

 9. decembrie 16, 2014 / 3:04 pm

  Depinde de oameni probabil…La mine a fost prima data.

 10. decembrie 16, 2014 / 3:04 pm

  =)))))))) hahahahhahahhaahhaha

 11. decembrie 16, 2014 / 3:04 pm

  Misiune indeplinita! :))

 12. decembrie 16, 2014 / 3:05 pm

  Pfff, vezi ca in postarea urmatoare o sa am close up pe el :))

 13. Anonymous
  decembrie 17, 2014 / 3:35 am

  Mi-ai facut tura de munca mai frumoasa hahaha :))))
  Bun asa!!!
  Dar de barbati in baia la femei? AaaaA?? Un fost coleg de-al meu a patit-o grav ca a nimerit la femei.Ideea e ca a apucat maxim 10 secunde,iar in alea 10 secunde si-a luat o traista in cap de la o babeta pe motiv ca e un pervers nesimtit 🙂

  Georgi.

 14. ianuarie 9, 2015 / 3:28 pm

  Amuzant!! Experiente in acest stil avem cu totii, haz de necaz cu distractia- n traista! 😉


Looking for Something?