Salut, ma chérie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(Bershka dress, Asos jacket, River Island and H&M jewelry)


Nu ştiu cum e la voi, dar la mine, de prin Martie, tot vară e. Cu sandale, cu rochii flu-flu, cu pălăriuţe, spate gol, d’astea. Mă doare la bască pe mine. Rochia asta mi-am cumpărat-o prin Februarie (la reducerile de iarnă) din Bershka, era ceva cu o mocangeală crâncenă (nu ştiu, 50-60 de lei sau ceva pentru o rochie lungă) şi văzând-o chiar LUNGĂ (deşi nu-s deloc vreo înaltă, am mereu problema asta cu rochiile maxi care nu-s deloc maxi, adică-mi ajung pân’ la glezne), am zis gata, tu mergi acasă cu mine să ne iubim vara asta! Că ce, că e aprilie, nu vară! :- @ A comentat lungana când am luat-o cu mine la Sibiu. Încă nu veniseră zilele alea nasoale cu ploaie şi deci n-am avut nici cel mai mic stres (sau frison) în a o purta cu sandale şi jacheta de piele pe umeri. Plus îngheţata de rigoare, ăf cors.

Şmenozeala aia cu pereţi dungaţi, albaştri, în caz că vă-ntrebaţi, este unul dintre cele mai mişto localuri în care am fost vreodată. Se numeşte Salut Café şi e o mare cuteoşenie de cafenea. E micuţă şi cochetă, colorată în dungi alb şi turcoaz, cu scaune albe şi mese cadrilate, iar podelele (n-am reuşit să pozez dar poate observaţi geamurile) sunt transparente şi au un fel de spaţiu interior unde sunt aşezate cufere, păpuşi, ceasuri şi alte obiecte de decor vintage. Mi-a plăcut mult acolo, aşa de mult că m-am milogit de duduia care servea, să mă lase să fac o poză în fotoliul ăla bengos. M-a lăsat săraca, m-a văzut că-s de la Bucureşti şi-a zis că hai, dă-te mare acuma c-ai poză cu fotoliu’. Trecem de awkwardness ul momentului, ahem. De preţuri nu vă zic, că-s grosolane. Prostia aia portocalie trebuia să fie nu ştiu ce cocktail fără alcool, cu suc de fructe şi gheaţă, numai că era ¾ gheaţă şi restul fruct. Plus 3 mere înfipte-n băţ. Am dat o căruţă de bani pe panaramă. Dar merită zic eu, măcar pentru ambianţă. Bine, şi ca să faci poză cu fotoliu’ bengos.
Cafeneaua se găseşte pe strada Cetăţii (v-aşteptaţi?), unde sunt făcute majoritatea pozelor. Cele cu oraşul, pozat de sus, sunt făcute din Turnul Sfatului (poza 7, aia în care şedeam eu galeş şi priveam pe geam).

Frumos mă la ăştia.

Distribuie:

Looking for Something?